Eerlijke prijs en vers garantie

#puur en #eerlijk vlees

Met oog voor dier en milieu

slagerij leiderdorp vlees en bbq (2)

Boerenkool met worst

De herfst heeft officieel zijn intrede gedaan maar de temperatuur blijft onverminderd hoog voor de tijd van het jaar. Elk jaargetijde heeft zo zijn tradities en dat vind je ook terug op je bord. Veel mensen vinden met name stoofpotjes en stamppotten goed passen bij de herfst. Heerlijk riblappen stoven tot lekker ‘draadjesvlees’ en verse rookworst op je Boerenkool.

Toch zijn er ook veel mensen die ook in de herfst en winter blijven BBQ’en. De echt liefhebbers hebben daarvoor prachtige buitenkeukens gebouwd zodat ze het gehele jaar kunnen blijven genieten van geroosterd vlees.

Uiteraard hebben we voor iedereen wat wils. Onze heerlijke rib eye’s, spare ribs en bavette blijven altijd in het assortiment omdat daar altijd veel vraag naar is.

We zijn elke vrijdag en zaterdag geopend en u kunt uw vlees ook online bestellen via onze webshop

Graag tot ziens in onze winkel.

Team Vleesboerderij Dorrepaal

Welkom bij Vleesboerderij Dorrepaal

Een simpel stuk vlees?
In onze “Vleesboerderij ” in Leiderdorp zien we dat heel anders. Voor ons betekent “vlees” iets puurs. Dat begint bij de juiste aandacht voor het dier en uit zich verder door respectvol om te gaan bij de bereiding van het vlees. Wij brengen je een eerlijk stuk vlees direct uit de Achthovenpolder.
Een traditioneel en lokaal product van de hoogste kwaliteit!

  • Rund
  • Varken
  • Kip
  • Diversen
  • Soepen
Close
Quick View

Biefstuk

Vanaf: 3.00
Close
Quick View

Kogelbiefstuk

Vanaf: 3.20
Close
Quick View

Rosbief

Vanaf: 14.75
-6%
Close

BBQ standaard

7.95

Waarom Dé Vleesboerderij

We scheppen er niet over op, al doen onze klanten dat wel!
Kom gerust langst op onze boerderij en ervaar hoe kwaliteitsvlees hoort te smaken. Naast de beste smaak doen we er alles aan om de natuur niet te schaden. Duurzaam boeren, slachten, bereiden en verpakken is onze missie.

Met verse producten is het bijna niet mogelijk om geen plastic te gebruiken. Maar wij zijn een heel eind in de goede richting. Enkel voor het vacuüm trekken van het vlees gebruiken we plastic.

Aanbevolen door de slager

Close
Quick View

Staartstuk / picanha

Vanaf: 30.65
Close

Paas borrelbox

22.95
Close
Quick View

Rundergehakt

Vanaf: 1.25
Close
Quick View

Cote de boeuf

33.00

Wat zeggen onze klanten