Resultaat 1–12 van de 53 resultaten wordt getoond

Show sidebar
Close

Ambachtelijke rookworst

2.70
+/- 200 gr
Close

Bavette

Vanaf: 2.45
Bavette Vanglap, vinkelap of bavette is een vorm van mager rundvlees. Het is de dikke rand vlees in de vang van de koe. Het vlees heeft een lange, grove draad. Het werd door consumenten vaak niet mals genoeg geacht en daarom vooral verwerkt tot gehakt of stoofvlees. Het is echter ook als aparte vleessoort verkrijgbaar.
Opties selecteren
Quick View
bavette spies
Close

Bavette spies

1.35
Bavette spies per stuk (+/-50gr)
-6%
Close

BBQ standaard

7.95
Gemiddeld 350gr per persoon
Close

BBQ Worst

1.00
BBQ Worst
Close

Beefburger

1.20
Beefburger/ Hamburger 100gr per stuk
Close

Biefstuk

Vanaf: 3.00

Biefstuk

Vertaald uit het Engels-Een biefstuk is vlees dat over het algemeen over de spiervezels wordt gesneden, mogelijk inclusief een bot. Het wordt normaal gesproken gegrild, maar kan ook in de pan worden gebakken. Het wordt vaak gegrild in een poging om de smaak van biefstuk na te bootsen, gekookt boven de gloeiende kolen van een open vuur.
Opties selecteren
Quick View
Close

Boerendip

Vanaf: 2.25
Boerendip, huisgemaakte dip lekker voor bij de borrel. Lekker in combinatie met stokbrood of toast.
Opties selecteren
Quick View
Close

Borrelhapjes

Vanaf: 0.65
Borrelhapjes
Opties selecteren
Quick View
Close

Buikspek

10.00
Buikspek zonder zwoerd
Close

Cote de boeuf

Prijs op aanvraag
Meer informatie
Quick View
Close

drumsticks

Vanaf: 0.50
Drumsticks
Opties selecteren
Quick View