Lekkere vleesrecepten:

Het internet staat vol met diverse recepten. Nu zijn wij slagers en geen koks en zeker geen culinaire redacteuren. Maar toch willen de website gebruiken om onze klanten te helpen met tips en trics. Zo willen wij een bijzondere database aanleggen met leuke en smaakvolle tips aangeleverd door u. Deel uw lekkerste recept voor de BBQ maar ook voor in de pan of oven. Belangrijk is wel dat hoofd ingrediënt altijd vlees moet zijn. 

Het mag ook een link zijn naar een andere website, waar het recept staat omschreven. Dus kom maar op met uw bijzondere recepten.

Pulled Pork uit de oven (uit Paulines keuken)

Pulled Pork was de barbecue-hit van 2014! En volgens mij gaan we daar in 2015 lekker mee door. Op ieder festival kan je wel zo’n lekker broodje scoren met supermals varkensvlees, gedrenkt in barbecuesaus. Smokey Goodness is the king van de Pulled Pork op de festivals. I love it! Nou ben ik alleen nog niet zo’n ster in barbecuen. Ja ik kan best een kippetje roosteren of een hamburger of lekker spiesje bereiden. Maar Pulled Pork van de barbecue is toch wel een “mountain high” voor mij. Dit moet namelijk langzaam gebeuren, trek er gerust een hele middag voor uit. En dan is het belangrijk dat je de temperatuur van de barbecue goed weet te beheersen. En omdat het daar nou juist aan schort bij mij, besloot ik mijn pulled pork in de oven te maken.

Klik op de knop om het gehele recept te bekijken.