Resultaat 49–55 van de 55 resultaten wordt getoond

Show sidebar
Staartstuk
Close

Staartstuk / picanha

Vanaf: 30.65

Picanha

Staartstuk is een deel van het rund dat populair is in Portugal en Brazilië. In deze regio’s wordt het picanha genoemd en deze naam wordt internationaal steeds meer gebruikt. Staartstuk is het driehoekvormige deel aan het uiteinde van de platte bil.
Opties selecteren
Quick View
sucade Vleesboerderij Leiderdorp Slagerij leiderdorp_clipped_rev_1
Close

Sucade

Vanaf: 5.10
Limburgs zuurvlees (zoervleisj) met friet is hét gerecht voor de stoofvlees- en hachee liefhebbers. Een heerlijk combinatie van rundvlees en kruiden. En niet te vergeten: de frietjes die het gerecht afmaken!

Zuurvlees

Dit heerlijk Limburgse gerecht lijkt op stoofvlees of hachee. Vroeger werd het gemaakt van paardenvlees, maar tegenwoordig gebruikt men over het algemeen rundvlees. Dit vlees wordt gemarineerd in azijn, waar de naam zuurvlees vandaan komt. Maar laat je vooral niet van de wijs brengen, want de smaak is eigenlijk lekker zoet. Er wordt namelijk peperkoek en stroop toegevoegd wat het zuur van de azijn compenseert.
Opties selecteren
Quick View
Tomawhak
Close

Tomahawk

45.00
De tomahawk is de beste steak om te maken op je BBQ. De Tomahawk komt uit de ribben, is een mooi gemarmerd en strak gesneden. Deze grote steak dankt zijn naam aan de vorm van een Tomahawk bijl. Het bot is mooi om te zien en het vlees klaargemaakt op het bot geeft een maximale smaak.
  • De beste steak aan het bot
  • Uitstekende marmering
  • Een steak is ± 1,3 kg
Opties selecteren
Quick View
Sold Out
vleesboerderij Dorrepaal tomatensoep
Close

Tomatensoep

5.75
Huisgemaakte Tomatensoep
Lees meer
Quick View
2
Close

Varkens schnitzel

Vanaf: 1.45
Opties selecteren
Quick View
varkenshaas Vleesboerderij Leiderdorp Slagerij leiderdorp
Close

Varkenshaas

Vanaf: 1.65

Varkenshaas

Varkenshaas is de meest malse spier van het varken, die zich in de rug van een varken bevindt. Het is een schuin toelopend stukje vlees. Hij bestaat uit een kop, een dik gedeelte en een relatief dun uiteinde. De kophaas is het goedkoopst en wordt veel voor saté gebruikt, het middelste gedeelte is het duurst.
Opties selecteren
Quick View
varkenshaas sate Vleesboerderij Leiderdorp Slagerij leiderdorp
Close

Varkenshaas spies

1.10
Varkenshaas spies per stuk (+/-50gr)